Een totale beleving van zien, ruiken en proeven van visgerechten. Een stoere, mat zwarte Fiat Truck, die is omgebouwd tot een rijdende keuken, is de basis van de Fish-Food-Truck beleving. Eventueel met een rookkast, waar ter plekke zalm word gerookt en/of een mega grote pan met een minimale doorsnede van 150 cm, waar Paella in word gemaakt.
De Fishfoodtruck is een feestje voor alle zintuigen. De enthousiaste Vis Meester ‘Patrick’ laat u graag ‘Gezond & Lekker’ eten. De smaakvolle ingrediënten van Verse vis, (streek) groenten en fruit zijn de kleurrijke uitstraling van zijn gerechten. Al deze rijk gevulde visgerechten worden ter plekke bereid.
Alle gerechten worden op locatie voor u bereid met verse en biologische ingrediënten zoals o.a. verse mosselen, vongole, mesheften, Saffraan, (streek) groenten en fruit. De Fishfoodtruck beschikt over een rookkast en een paella brander, deze kunnen bij alle concepten worden gebruikt.
Van de 5 hoofdgerechten kunt u er maximaal 2 kiezen. Dit zelfde geldt ook voor de 5 bijgerechten (maximaal 2).
De Fishfoodtruck beschikt over een generator, dus heeft geen stroomtoevoer nodig.
Een rijk gevulde paella met o.a. kip, vis (kabeljauw,zeebaars), inktvis,schaal & schelpdieren en seizoensgroenten met verse echte Saffraan in een mega pan van 150cm.
Geheel graatloze filet’s van zeebaars of dorade op de huid gebakken in de lekkerste olijfolie (1e pers) met rozemarijn ,vers geknepen knoflook en vers gemalen zwarte peper en zeezout.
Is een door mij aangepast Portugees visgerecht met de lekkerste Noordzee vis, verse inktvis en schaal & schelpdieren zoals langoustines en grote Gamba’s ondergedompeld in een bouillon van vis-fond en sofrito.
Grote mosselen gekookt in zeewater uit Zeeland met een scheut witte wijn, verse groenten, kookroom en tijm. Voor de liefhebbers kan er biologische gebakken spek worden toegevoegd. Dit geeft net een ander gerookte smaak aan de mossel.
Verse zijdes zalmfilet’s gepekeld met de lekkerste specerijen & kruiden. De Zalm word ter plaatse warm gerookt met beukensnippers besproeid met Jack-Daniel’s Whiskey geserveerd met Italiaanse pasta.
Zijn Spaanse gefrituurde visjes (jonge spiering) genaamd “pesaditos fritos”, die ik heb uitgebreid met scampi’s en inktvisringen die van te voren zijn bestrooid met gerookte paprikapoeder en biologische bloem. Een heerlijke knapperige snack gebakken in plantaardige olie die wordt geserveerd in een handige puntzak.
Vers gerookte zalm gewikkeld in een wrap met een laagje wasabimayonaise uit eigen keuken en wakame (japans zeewier) met warm geroosterde sesamzaadjes.
3 Gepelde grote scampi’s die voor het grillen worden gemarineerd in o.a. verse chili, verse knoflookpasta en heerlijke olijfolie. De scampi’s zitten vast aan een luxe handige prikker zodat het makkelijk gegeten kan worden.
Verse sliptongetjes kort gebakken in roomboter met vers gemalen seizoen’s peper en himalaya zout en natuurlijk verse partjes verse knoflook en dun gesneden lente-ui.
De coquilles worden voordat ze gebakken worden in een badje gedaan met sinasappel, limoensap, soja en verse knoflook. Een heerlijke combi geserveerd op een bedje van asperges.
-Mixed Paëlla seafood (*excl. Kreeft)
-Cataplana a’la Patje (geserveerd met brood *excl. Kreeft)
-Warm Gerookte zalm met pasta en rucola
-Zeebaars/Doradefilet met zeekraal en pasta
-Zeeuwse Mosselen vers gekookt geserveerd met brood)
*excl kreeft, inclusief kreeft is mogelijk met meerprijs