06 12 508 558
You are what you eat, so don’t be fast, cheap, easy or fake

Fishfoodtruck

Een totale beleving van zien, ruiken en proeven van visgerechten. Een stoere, mat zwarte Fiat Truck, die is omgebouwd tot een rijdende keuken, is de basis van de Fish-Food-Truck beleving. Eventueel met een rookkast, waar ter plekke zalm word gerookt en/of een mega grote pan met een minimale doorsnede van 150 cm, waar Paella in word gemaakt.

De Fishfoodtruck is een feestje voor alle zintuigen. De enthousiaste Vis Meester ‘Patrick’ laat u graag ‘Gezond & Lekker’ eten. De smaakvolle ingrediënten van Verse vis, (streek) groenten en fruit zijn de kleurrijke uitstraling van zijn gerechten. Al deze rijk gevulde visgerechten worden ter plekke bereid.

Vis moet zwemmen

Een drank-arrangement behoort tot de mogelijkheden.
(vanaf 100 personen)

FISHFOODTRUCK ARRANGEMENTEN BOEKEN

Alle gerechten worden op locatie voor u bereid met verse en biologische ingrediënten zoals o.a. verse mosselen, vongole, mesheften, Saffraan, (streek) groenten en fruit. De Fishfoodtruck beschikt over een rookkast en een paella brander, deze kunnen bij alle concepten worden gebruikt.

Van de 5 hoofdgerechten kunt u er maximaal 2 kiezen. Dit zelfde geldt ook voor de 5 bijgerechten (maximaal 2).

  • Drankarrangement behoort tot de mogelijkheden.
  • Alle gerechten worden op locatie bereidt.

De Fishfoodtruck beschikt over een generator, dus heeft geen stroomtoevoer nodig.

Mixed Paella Seafood

Een rijk gevulde paella met o.a. kip, vis (kabeljauw,zeebaars), inktvis,schaal & schelpdieren en seizoensgroenten met verse echte Saffraan in een mega pan van 150cm.

Zeebaars of Doradefilet

Geheel graatloze filet’s van zeebaars of dorade op de huid gebakken in de lekkerste olijfolie (1e pers) met rozemarijn ,vers geknepen knoflook en vers gemalen zwarte peper en zeezout.

Cataplana a’ la Patje

Is een door mij aangepast Portugees visgerecht met de lekkerste Noordzee vis, verse inktvis en schaal & schelpdieren zoals langoustines en grote Gamba’s ondergedompeld in een bouillon van vis-fond en sofrito.

Jumbo Mosselen gekookt

Grote mosselen gekookt in zeewater uit Zeeland met een scheut witte wijn, verse groenten, kookroom en tijm. Voor de liefhebbers kan er biologische gebakken spek worden toegevoegd. Dit geeft net een ander gerookte smaak aan de mossel.

Zalm

Verse zijdes zalmfilet’s gepekeld met de lekkerste specerijen & kruiden. De Zalm word ter plaatse warm gerookt met beukensnippers besproeid met Jack-Daniel’s Whiskey geserveerd met Italiaanse pasta.

Bijgerechten Fishfoodtruck

Barbossa snack

Zijn Spaanse gefrituurde visjes (jonge spiering) genaamd “pesaditos fritos”, die ik heb uitgebreid met scampi’s en inktvisringen die van te voren zijn bestrooid met gerookte paprikapoeder en biologische bloem. Een heerlijke knapperige snack gebakken in plantaardige olie die wordt geserveerd in een handige puntzak.

Gerookte Zalm

Vers gerookte zalm gewikkeld in een wrap met een laagje wasabimayonaise uit eigen keuken en wakame (japans zeewier) met warm geroosterde sesamzaadjes.

Scampi stick

3 Gepelde grote scampi’s die voor het grillen worden gemarineerd in o.a. verse chili, verse knoflookpasta en heerlijke olijfolie. De scampi’s zitten vast aan een luxe handige prikker zodat het makkelijk gegeten kan worden.

Sliptongetjes

Verse sliptongetjes kort gebakken in roomboter met vers gemalen seizoen’s peper en himalaya zout en natuurlijk verse partjes verse knoflook en dun gesneden lente-ui.

Gegrilde coquilles gemarineerd

De coquilles worden voordat ze gebakken worden in een badje gedaan met sinasappel, limoensap, soja en verse knoflook. Een heerlijke combi geserveerd op een bedje van asperges.

(vanaf 100 personen)

ARRANGEMENTEN KEUZE FISHFOODTRUCK

-Mixed Paëlla seafood (*excl. Kreeft)
-Cataplana a’la Patje (geserveerd met brood *excl. Kreeft)
-Warm Gerookte zalm met pasta en rucola
-Zeebaars/Doradefilet met zeekraal en pasta
-Zeeuwse Mosselen vers gekookt geserveerd met brood)
*excl kreeft, inclusief kreeft is mogelijk met meerprijs

Meer informatie
Vul uw gegevens in en ik neem contact met u op

    Ja, ik begrijp waarom Meester in de Vis deze gegevens van mij nodig heeft en ik stem in met het privacy statement.