De beste geselecteerde Hollandse-Nieuwe maatjes Haring “vers van het mes“ voor u gesneden en geheel graatloos in stukjes of aan het staartje naar binnen laten glijden behoort tot een van de mogelijkheden als u de HARINGKAR XXL boekt. Op locatie wordt de Hollandse-Nieuwe Haring aangeboden met eventueel een stukje zuur van een bommetje of een uitje, met of zonder vers brood. Als ervaren Haringspecialist heb ik er geen moeite mee dat u op mijn vingers kijkt terwijl ik de Hollandse-Nieuwe Haring voor u schoonmaak. Een kunst op zich om zo’n delicatesse te mogen fileren.
De beste geselecteerde Hollandse-Nieuwe maatjes Haring “vers van het mes“ voor u gesneden en geheel graatloos in stukjes of aan het staartje naar binnen laten glijden behoort tot een van de mogelijkheden
De oesters worden ter plaatse voor u geopend en eventueel besprenkeld met citroen, peper, gin, tabasco etc. Om daarna lekker naar binnen te laten glijden. Een ongekende lekkernij!
Op locatie voor u bereid met de meest verse ingrediënten zoals vis, vongole en mesheften , sepia, pijlstaartinktvis en kip. Deze samengekookt in een Bouillon van garnalen schelpdier fond met echte Saffraan.
Met de Lekkerste Zeeuwse Jumbo mosselen die worden gekookt in een bouillon met droge witte wijn, een mix van verse groenten, knoflook en room. Om je vingers bij af te likken zo lekker.
Is een Portugees vis-,schaal- en schelpdiergerecht waarbij er in tegenstelling tot Atlantische Oceaan vis er Noordzee vis in zit, zoals Zeeduivel, Kabeljauw en Zeebaars. Daarnaast is dit gerecht rijkelijk gevuld met verse Inktvis, Mosselen, grote Gamba’s , Langoustines, Vongole, Mesheften (scheermessen) en Kokkels. Een rijk gevuld zeebanket bereid in Bouillon en Soffritto, een feestje voor smaakpapillen en zintuigen.
Hierbij worden de Noorse zalmzijdes voor ze de rookkast in gaan gepekeld met bruine suiker, grof gemalen zeezout, limoen, citroen, grapefruit schillen en specerijen zoals o.a. verse dille, tijm, rozemarijn. De zalm zijdes worden warm gerookt (70-80 Celsius) met beuksnippers die zijn besproeid met Jack-Daniels die daardoor de finishing touch geven aan de smaak van de overheerlijke zalm.