06 12 508 558
Haring in het land, dokter aan de kant.

Haringkar XXL

De beste geselecteerde Hollandse-Nieuwe maatjes Haring “vers van het mes“ voor u gesneden en geheel graatloos in stukjes of aan het staartje naar binnen laten glijden behoort tot een van de mogelijkheden als u de HARINGKAR XXL boekt. Op locatie wordt de Hollandse-Nieuwe Haring aangeboden met eventueel een stukje zuur van een bommetje of een uitje, met of zonder vers brood. Als ervaren Haringspecialist heb ik er geen moeite mee dat u op mijn vingers kijkt terwijl ik de Hollandse-Nieuwe Haring voor u schoonmaak. Een kunst op zich om zo’n delicatesse te mogen fileren.

Hollandse Nieuwe

De beste geselecteerde Hollandse-Nieuwe maatjes Haring “vers van het mes“ voor u gesneden en geheel graatloos in stukjes of aan het staartje naar binnen laten glijden behoort tot een van de mogelijkheden

Zeeuwse verse oesters

De oesters worden ter plaatse voor u geopend en eventueel besprenkeld met citroen, peper, gin, tabasco etc. Om daarna lekker naar binnen te laten glijden. Een ongekende lekkernij!

Mixed-Paella

Op locatie voor u bereid met de meest verse ingrediënten zoals vis, vongole en mesheften , sepia, pijlstaartinktvis en kip. Deze samengekookt in een Bouillon van garnalen schelpdier fond met echte Saffraan.

Mosselen

Met de Lekkerste Zeeuwse Jumbo mosselen die worden gekookt in een bouillon met  droge witte wijn, een mix van verse groenten, knoflook en room. Om je vingers bij af te likken zo lekker.

Cataplana a’ la Patje

Is een Portugees vis-,schaal- en schelpdiergerecht waarbij er in tegenstelling tot Atlantische Oceaan vis er Noordzee vis in zit, zoals  Zeeduivel, Kabeljauw en Zeebaars. Daarnaast is dit gerecht rijkelijk gevuld met verse Inktvis,  Mosselen, grote Gamba’s , Langoustines, Vongole, Mesheften (scheermessen) en Kokkels. Een rijk gevuld zeebanket bereid in Bouillon en Soffritto, een feestje voor smaakpapillen en zintuigen.

Zalm

Hierbij worden de Noorse zalmzijdes voor ze de rookkast in gaan gepekeld met bruine suiker, grof gemalen zeezout, limoen, citroen, grapefruit schillen en specerijen zoals o.a.  verse dille, tijm, rozemarijn. De zalm zijdes worden warm gerookt (70-80 Celsius) met beuksnippers die zijn besproeid met Jack-Daniels die daardoor de finishing touch geven aan de smaak van de overheerlijke zalm.

HARINGKARXXL ARRANGEMENTEN (vanaf 50 personen)

“ Hollandse Nieuwe” Haring Party

“Hollandse Nieuwe” vers van het mesgesneden. Minimale afname 100 stuks. (Incl. Ui, bieslook, zuur en broodjes)

Oester Party

Zeeuwse platte oesters. Minimale afname 100 stuks. incl. variaties zoals: naturel, peper, tabasco, citroen, limoen (wodka of Gin >> meerprijs)

Mixed-Paella Party

met o.a. Gamba’s, vis, inktvis.

Mossel Party

Jumbo mosselen gekookt in speciale bouillon geserveerd met brood.

Cataplana a’ la’ Patje Party

Schaal- & schelpdieren gecombineerd met 3 verschillende soorten vis, geserveerd met brood.

Zalm Party

Verse warm gerookte Noorse zalmzijdes uit eigen rookkast met pasta.

PATRICK, MEESTER IN DE VIS BIJ U THUIS (klein gezelschap)

Heeft u een feestje thuis met een gezelschap kleiner dan 50 personen en wilt u dat Patrick voor u op locatie 1 van deze gerechten klaar maakt, dan kunt u contact opnemen met onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.

Meer informatie
Vul uw gegevens in en ik neem contact met u op

    Ja, ik begrijp waarom Meester in de Vis deze gegevens van mij nodig heeft en ik stem in met het privacy statement.