06 12 508 558

Meester in de Vis

Meester in de Vis

Even voorstellen; Mijn naam is Patrick Smit geboren in 1970 te Spijkenisse. Vanaf 9 jaar ging ik wekelijks met mijn vader mee om aan de kust van de Maasvlakte of vanaf de boot in Scheveningen te gaan zeevissen op kabeljauw, wijting en platvis.  Als 15 jarige jongen ben ik vakantiewerk gaan doen in de haringhandel in Vlaardingen waar mij het kaken, pekelen, fileren en verkopen van Hollandse Nieuwe is geleerd. Vervolgens heb ik daarna 15 jaar fulltime in de vis gewerkt bij o.a. Goeree 33 (Spijkenisse), Vishandel Hage (regio Numansdorp) en Zeevishandel Schmidt (Rotterdam) & mijn Vis-Vak-Diploma gehaald te Stellendam. De laatste 18 jaar heb ik mij altijd bezig gehouden met diverse Haringparty’s in het haringseizoen zoals o.a. de “Utrechtse Haringparty” in restaurant Zuiver te Utrecht en de Alphense haringparty te Alphen aan den Rijn.

Waarom ‘Meester in de Vis’?
De cirkel is rond! Het vangen van vis, het fileren (schoonmaken) en bereiden van de vis. Mijn passie koken, het bereiden van overheerlijke gerechten en zien hoe mensen van mijn kookkunsten genieten, ga ik een nieuw avontuur aan als ‘Patrick, Meester in de Vis’. Met een Fishfoodtruck, die complete vis-, schaal- en schelpdiergerechten serveert en een Haringkar die ingezet kan worden voor haring, oester en mosselparty’s. Een van de specialiteiten die op het menu staat is de MIXED-PAELLA. Een pan van 150 centimeter doorsnee waar paella voor 200 personen vers klaar gemaakt wordt met allerlei verse vis, schaal en schelpdieren.

meer informatie
Vul uw gegevens in en ik neem contact met u op

    Ja, ik begrijp waarom Meester in de Vis deze gegevens van mij nodig heeft en ik stem in met het privacy statement.